Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

Surdegsbröd

Att baka med surdeg är det ursprungliga sättet att baka.
Det tar lite tid men är väl värt besväret. Surdeg används till att baka bröd med mindre del eller helt utan bagerijäst, som idag är det vanligaste jäsmedlet. Surdegsjäsningen gör att järnet i brödet tas upp lättare av kroppen. Utöver surdegens jäsningsförmåga så ger det bröd en längre hållbarhet, bredare smak och en bättre struktur.

Förfina receptlistan för Surdegsbröd
Ost- och messmörsbröd på rågsurdeg
Surdegsbröd med frukt och nötter
Skräddakakor med surdeg
Rågsiktsbröd med surdeg
Cibatta på vetesurdeg
Vetesurdeg
Rågsurdeg
Danskt rågbröd
Gammaldags Surdegsbröd
Grovt Surdegsbröd
18 timmars bröd
Millas Rågsiktsbitar på Rågsur
Vetesur