Baka med äpple

Söta, syrliga, krispiga och saftiga - äpplen är en fantastisk fyllning och smaksättare i ditt bakverk. När du ska baka med äpplen, tänk på att det är skillnad på äpplen och äpplen. Exempelvis passar fasta och syrliga äpplen bättre för äppelpajer än söta mjöliga äpplen. När du skalar och skivar ett äpple tenderar det att snabbt missfärgas. Ett tips kan då vara att pensla citronsaft på äppleskivorna så blir bitarna inte bruna och du får ett finare bakverk. Här är några favoritrecept inför äppelsäsongen!

Apfelstrudel

Upplagt av: Dr. Oetker
Svårighetsgrad
3
Mellan
Betyg
5
1
Senast 5 år 45 veckor sedan av Gäst

Ruth´s bröd

Upplagt av: I en Annas del ...
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4.76923
13
Senast 2 år 31 veckor sedan av I en Annas del ...

Kanel- och äppelmuffins

Upplagt av: Aglei
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4.68182
6
Senast 4 år 2 veckor sedan av Gäst

Saftig Äppelkaka

Upplagt av: cix
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4.48387
14
Senast 1 år 51 veckor sedan av Gäst

Smulpaj med äpplen och nötter

Upplagt av: Dr. Oetker
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4.42857
2
Senast 5 år 39 veckor sedan av Hedcake

Äppelkaka

Upplagt av: I mitt kök
Svårighetsgrad
1
Busenkelt
Betyg
4.25
3
Senast 1 år 29 veckor sedan av Gäst

Mormors äppelkaka

Upplagt av: Cakefactory
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4.2
3
Senast 1 år 19 veckor sedan av Gäst

Äpplemuffins

Upplagt av: Dr. Oetker
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4.2
2
Senast 2 år 21 veckor sedan av baka.se

Extra fina bakelser

Upplagt av: Kungsörnen
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4
3
Senast 6 år 21 veckor sedan av Gäst

Äpplekaka

Upplagt av: cecilla
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4
4
Senast 1 år 3 veckor sedan av liza58