Bild på Cheesecake med hallon

Cheesecake med hallon

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
tors, 2010-04-22 18:25

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Receptet ger

10-12
portioner

Ingredienser & Gör så här

Rubrik

  • Botten

Ingrediens

  • 15 digestivekex
  • 75 gr smör eller margarin

Rubrik

  • Fyllning 1

Ingrediens

  • 400 gr Philadelphiaost
  • 150 gr hallon
  • 3 ägg
  • dl socker

Rubrik

  • Fyllning 2

Ingrediens

  • 2 dl Lindahls Yoghurt
  • 2 msk strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker

Rubrik

  • Garnering

Ingrediens

  • Färska hallon eller djurpfrysta

Gör så här

  1. Smula sönder kexen.

  2. Smält matfettet och rör samman med kexsmulorna.
    Tryck ut i en form med löstagbar kant (ca 22 cm i diameter).

  3. Grädda på 175 grader i ca 10 min.

  4. Blanda alla ingredienser till fyllning 1 i en matberedare till en jämn smet.

  5. Häll fyllning 1 på den förgräddade botten.

  6. Grädda på 175 grader i ca 25-30 min.

  7. Blanda alla ingredienser till fyllning 2 och bred den över kakan.

  8. Grädda ytterligare 5 minuter.

  9. Låt kakan svalna.

  10. Lossa kanten och garnera med hallon.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.