Bild på Apelsinglass med mandel
Bild på Apelsinglass med mandel
Bild på Apelsinglass med mandel

Apelsinglass med mandel

Dr. Oetker, www.oetker.se
tors, 2010-02-25 17:55

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1 liter vaniljglass
  • 50 g Dr. Oetker hackad mandel
  • 1 dl Dr. Oetker Apelsinskal
  • 0,25 dl apelsinsaft eller cointreau
  • 4 st apelsiner
  • chokladsås

Gör så här

  1. Blanda samman glassen med hackat apelsinskal, mandel och Cointreu eller apelsinsaft. Lägg in i frysen och frys minst en timme.
    Skala apelsinerna tätt intill köttet och skär klyftor fria från skinn. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med nougat sauce
    och hackad mandel.

  2. Lägg in i frysen och frys minst en timme.
    Skala apelsinerna tätt intill köttet och skär klyftor fria från skinn. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med nougat sauce
    och hackad mandel.

  3. Skala apelsinerna tätt intill köttet. SKär ut klyftor fria från skinn.

  4. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med chocosauce
    och hackad mandel.

Hej jag har sett och testa

Hej jag har sett och testa men den blev inte bra så jag rekommendera inte detta recept

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.