Bild på Banoffee-pie i glas

Banoffee-pie i glas

My Kitchen Stories, mykitchenstories.se
tis, 2016-07-19 12:50

 Recept på en snabb och enkel variant av Banoffee Pie som serveras i glas.

Du behöver inte mer än 15 minuter för att slänga ihop den här efterrätten!

Receptet ger

3
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 50 g smör
  • 7 st digestivekex
  • 1 dl valnötter
  • 2 st bananer
  • 2,5 dl dulche de leche classic (jag använder den från Pampas Deli)
  • 4 dl vispgrädde
  • riven choklad eller bär till garnering

Gör så här

  1. 1. Smält smöret i en kastrull.

     

    2. Mixa digestivekex och valnötter i en matberedare till fina smulor. Lägg det sen i en skål.

     

    3. Tillsätt smöret och blanda väl.

     

    3. Skiva bananerna och vispa upp grädden.

     

    4. Ringla dulche de leche på insidan av glasen. Jag använde en spritspåse som jag klippte en liten öppning till för att få till det snyggt.

     

    5. Lägg digestive- och smörkross i botten, sedan vispgrädde, skivade bananer, vispad grädde igen och till sist riven choklad och bär. Klart och kan ätas direkt!

     

     

nöjd o bra

otroligt bra.....o lätt

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.