Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Chokladlyx i portionsform

Tips:
Servera efterrätten i moccakoppar med skeden på kaffefatet.

Blanda i rostade nötter, små bitar av marchmallo...

Milda http://www.milda.se

Vote
(2)

Räcker till 7 portioner

Räcker till...

7 portioner

Kategorier
Recepttyp Desserter

Ingredienser

Så gör du

  • 2,5 dl Milda Mini Mat
  • 200 g mörk choklad
  • 1 äggula
  • 1,5 msk Miilda mat och bakmargarin
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1. Värm Milda Mini Mat i en kastrull, låt sjuda någon minut. Ta av kastrullen från plattan.

    2. Bryt chokladen i bitar och rör ner i Milda Maten. Rör tills chokladen smält. Fortsätt att röra kraftigt och tillsätt äggulan.

    3. Rör ner Milda och vaniljsocker. Fortsätt att röra tills smeten blir helt slät.

    4. Häll upp chokladkrämen i små portionsformar. Ställ in minst ett par timmar i kylen

    5. Servera med färska bär, färsk frukt eller fruktsallad.