Bild på Frusen vaniljdröm

Frusen vaniljdröm

Milda, www.milda.se
tors, 2010-05-27 09:51

Receptet ger

8
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1 st marängbotten
  • 400 g bär, färska eller frysta av valfri sort
  • 4 dl Milda Vanilj Visp

Gör så här

  1. 1. Klä en springform 24 cm i diameter med gladpack. Lägg marängen i botten.

    2. Vispa Milda Vanilj Visp kraftigt.

    3. Varva Vanilj Visp med ett bärlager i mitten och ett lager Vanilj Visp överst. Spara lite av bären.

    4. Ställ i frysen ett par timmar.

    5. Tag fram tårtan en liten stund innan servering och dekorera med resten av bären. Extra fin blir den om man dekorerar med några ätbara blommor. Servera njut.

den här blir nog bra och lått

den här blir nog bra och lått

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.