Bild på Jordgubbsmousse

Jordgubbsmousse

mariamd
tors, 2010-06-17 18:18

Gott. Enkelt .Snabbt.

Receptet ger

8
små
skålar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 2 st gelantinblad
  • 2.5 dl Kelda vaniljvisp
  • 1 tsk rivet limes-skal och lime-saft
  • 1/2 liter jordgubbar

Gör så här

  1. Låt gelantinbladen ligga i kallt vatten fem minuter. Vispa vaniljvispen hårt. Tag upp gelantinbladen och smällt den med limesaften i en liten kastrull på svag värme. Rör ner det i vaniljvispen. Hacka jordgubbarna, men spara några till garnering. Rör i jordgubbar och limeskal. Häll upp moussen i små skålar och låt stelna i tre timmar i kylskåp.  Garnera med jordgubbar och limeskal

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.