Bild på Karamellpannacotta med hallonröra

Karamellpannacotta med hallonröra

Oatly, www.oatly.se
tis, 2010-05-11 20:11

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Rubrik

  • Ingredienser:

Ingrediens

  • 1,5 dl Oatly havredryck
  • 5 dl Oatly iMat
  • 2 dl strösocker
  • 6 st gelatinblad

Rubrik

  • Hallonröra:

Ingrediens

  • 150 g lösfrysta hallon
  • 2 - 3 msk strösocker

Gör så här

  1. 1. Värm sockret till karamell, dra kastrullen åt sidan och slå på Oatly Havredryck och iMat. Låt koka upp på nytt och koka tills all karamell är upplöst.

    2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten tills dom blivit mjuka. Skaka och krama försiktigt ur vattnet från bladen innan de läggs i karamellvätskan. Rör om så att bladen löses upp.

    3. Sila karamellvätskan och häll upp den i djupa tallrikar eller stor form.

    4. Ställ i kylen 4-5 timmar tills den stelnat.

    5. Värm hallon i en kastrull och strö på sockret. Rör om tills sockret är upplöst och hallonen mjuknat.

    6. Servera genast.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.