Bild på Pannacotta med hallon

Pannacotta med hallon

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
mån, 2010-04-19 22:52

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 4 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 dl grädde
  • 100 gram socker
  • 3 gelatinblad
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 gram frysta eller färska hallon

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten. Låt svälla i ca 5 min.

  2. Koka upp grädden.

  3. Ta upp bladen, krama ut vattnet och blanda gelantinen med den varma grädden.

  4. Smaksätt yoghurten med florsocker och vaniljsocker och blanda gräddblandningen.

  5. Häll upp pannacottan i serveringsglas eller portionsskålar och ställ kallt/svalt minst 4 timmar.

  6. Garnera med hallonen strax före serveringen.

gott

gott

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.