Bild på Peach aux Sauce Nougat

Peach aux Sauce Nougat

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 16:34

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • Odense dessertsås nougat
  • 100 g Odense mörk choklad (55% eller 70%) riven
  • 4 st konserverade persikohalvor
  • 4 kulor nougatglass
  • 12 st hallon, gärna färska

Gör så här

  1. Ringla Odense Dessertsås Nougat på tallrikarna.

  2. Lägg riven choklad i en liten hög på varje tallrik och placera en persikohalva på den rivna chokladen.

  3. Lägg en kula nougatglass i persikans naturliga skål.

  4. Dekorera tallriken med hallon.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.