Bild på Rabarber med fras

Rabarber med fras

Milda, www.milda.se
tors, 2010-05-27 12:00

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 200 g rabarber
  • 6 msk strösocker
  • 2 dl havregryn
  • 0,5 dl råsocker
  • 1 dl Milda Culinesse
  • 1 paket Milda Vanilj Visp

Gör så här

  1. 1. Sätt ugnen på 200º C.

    2. Skiva rabarber och koka med sockret. Inget extra vatten behövs!

    3. Blanda havregryn, råsocker och Milda Culinesse.

    4. Rosta havresmulet i c 10 min. Rör noga.

    5. Vispa Milda vanilj visp

    6. Varva svalnad rabarberkompott, och vispad vanilj visp och toppa med havresmul.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.