Bild på Saffranskryddad kall yoghurtsås

Saffranskryddad kall yoghurtsås

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
fre, 2010-04-23 08:42

Serveringstips: Passar utmärkt som dessertsås med hallon eller svartvinbärssorbet

Gjord med Kindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Receptet ger

6
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 2 dl Lindahls Yoghurt
  • 2 äggulor
  • 1 dl florsocker
  • 1/2 g saffran

Gör så här

  1. Vispa äggulor, florsocker och saffran till en pösig smet.

  2. Tillsätt Lindahls yoghurt och kyl såsen före serveringen.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.