Bild på Tiramisu med hallon och citron

Tiramisu med hallon och citron

julechka
ons, 2010-06-16 14:33

Italienskt och vackert

Receptet ger

6 st
kan serveras i koppar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 3 äggulor
  • 1 1/2dl florsocker
  • 1 ask 250 g mascarpone
  • 100g frysta tinade hallo
  • 1 st rivet skal av 1 stor citron
  • 1 dl starkt kallt kaffe
  • 1 dl amaretto eller konjak
  • 12 st savoiardikex (ladyfinger)

Gör så här

  1. Vispa äggulor och florsocker vitt och pösigt. Blanda ner osten och rör till en slät smet. Vänd ner bär och citron skal.

  2. Blanda kaffe och konjak. Doppa kexen i kaffeblandningen. varva kex och mascarpone i 6 kaffekoppar. Avsluta med mascarponesmet. Täck med plastfilm och låt stå i kylen minst 6 timmar

  3. Garnera med färska hallon och citronskal. Pudra med florsocker

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.