Bild på Trois Glace aux Sauce Chocolat

Trois Glace aux Sauce Chocolat

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 17:25

Tips

Vill du göra egen lyxig nougatglass? Ta glassen och blanda den med riven Odense Nougat och Odense Mandelmassa 50/50. Tillsätt så mycket Cointreau som du har samvete till, eller tills du känner en lagom smak. Sätt in glassen i frysen igen.

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • Odense dessertsås nougat
  • Odense dessertsås choklad
  • 4 kulor glass, ex jordgubb
  • 4 kulor glass, ex vanilj
  • 4 kulor glass, ex päron
  • 0,5 dl hasselnötter

Gör så här

  1. Hacka hasselnötterna grovt och rosta dem i en torr stekpanna tills de fått färg.

  2. Dekorera tallriken med Odense Dessertsås.

  3. Forma ett ägg av varje glassmak med en sked och lägg på choklad- och nougatmönstret.

  4. Dekorera med de rostade hasselnötterna.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.