Bild på Vaniljkräm med marinerade hallon

Vaniljkräm med marinerade hallon

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
tors, 2010-04-22 10:07

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 4 dl frysta hallon 250 gr
  • 1 msk mörk muscovado-socker
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 dl vaniljvisp
  • 1 msk vaniljsocker

Gör så här

  1. Blanda mucovado-socker med balsamvinäger.

  2. Marinera hallonen i denna blandning i minst två timmar.

  3. Vispa Vaniljvispet till skum.

  4. Rör ihop vispet med vaniljsocker och yoghurt.

  5. Fyll krämen i 4 höga glas och fördela hallonen ovanpå krämen.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.