Bild på Baileyskulor

Baileyskulor

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 18:00

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 200 g Odense mandelmassa 50/50
  • ca 0,5 dl Baileys (sherry)
  • Odense mörk choklad (55% eller 70%)
  • kakaopulver

Gör så här

  1. Knåda ihop Odense Mandelmassa 50/50 och Baileys.

  2. Smaksätt eventuellt med litet extra Baileys.

  3. Forma kulor och rulla dem i smält Odense Choklad.

     

  4. Rulla sedan i kakaopulver, medan överdraget ännu är fuktigt.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.