Bild på Choklad- och kaffekonfekt

Choklad- och kaffekonfekt

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 21:00

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 250 g Odense mandelmassa Lyx
  • 4 msk starkt kaffe
  • 10 g kakao (1/4 dl)

Rubrik

  • Dekoration

Ingrediens

  • Odense Vit choklad &kakao eller Odense Vit choklad

Gör så här

  1. 1. Riv Odense Mandelmassa och blanda med kaffe och kakao till en massa.2. Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.

    Dekoration 1
    Doppa kulorna i smält Odense Vit Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen), rulla dem i kakao och låt dem stelna.

    Dekoration 2
    Doppa kulorna i smält Odense Vit Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen). Lägg var kula på en bit bakplåtspapper (ca 10x10 cm) och kläm ihop runt kulan så den får formen av en stjärna.

  2. Låt dem stelna i 30-50 min i kylen. Ta av pappret innan servering.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.