Bild på Choklad- och Malibukonfekt

Choklad- och Malibukonfekt

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 19:43

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 250 g Odense mandelmassa 50/50
  • 20 ml Malibu (ca 4 tsk)
  • 20 g kokosflingor
  • 20 g hackad konserverad ananas

Rubrik

  • Dekoration alt. 1 och 2

Ingrediens

  • Odense mörk choklad och kokos
  • Odense mörk choklad och vit choklad

Gör så här

  1. 1. Blanda Odense Mandelmassa med Malibu, kokosflingor och hackad ananas.

    2. Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.

    Alt. 1. Doppa kulorna i smält Odense Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och dekorera med kokos innan chokladen stelnat. Låt dem kallna på sval plats.

    Alt. 2. Doppa kulorna i smält Odense Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och låt dem stelna. Dekorera med smält Odense Vit Choklad. Låt dem kallna på sval plats.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.