Bild på Chokladbräck med hallon och tranbär

Chokladbräck med hallon och tranbär

Dr. Oetker, www.oetker.se
mån, 2015-11-30 14:06

Recept på vita chokladbräck som toppas med underbara röda bär och apelsinsskal, som är superenkla att slänga ihop.

Receptet ger

15-20
st
bitar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1,5 dl Dr. Oetker Natural Raspberry
  • 1,5 dl Dr. Oetker Natural Strawberry och lite extra till dekoration
  • 1 dl torkade tranbär
  • 1 st apelsin rivet skal
  • 300 g vit choklad

Gör så här

  1. Blanda jordgubbarna och hallonen med tranbär och apelsinskal i en bunke. 

  2. Hacka chokladen och smält eller temperera den. Vänd ner chokladen i bunken med bär och rör om tills allt är blandat.

  3. Sprid ut blandningen på en plåt klädd med bakplåtspapper. 

  4. Dekorera med lite extra jordgubbar och eventuellt apelsinskal. 

  5. Låt stelna i rumstemperatur. Bryt bräcket i bitar.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.