Bild på Chokladsvampar på päron och jordgubbsmarsipan

Chokladsvampar på päron och jordgubbsmarsipan

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-11-15 17:48

Fyller en liten svampkorg.

Receptet ger

20
st
svampar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 200 g Odense päronmarsipan
  • 200 g Odense jordgubbsmarsipan
  • 100 g Odense Vit choklad
  • 100 g Odense mörk choklad
  • 1 dl riven vit choklad eller kokos
  • 1 dl riven mörk choklad eller

Gör så här

  1. Rulla ut marsipanen till en lång rulle, skär den i 20 bitar.

  2. Forma varje bit som en liten korv och tryck sedan ena sidan mot bänken så att det bildas en hatt. Gör så med båda rullarna.

  3. Hacka chokladen och smält den försiktigt på låg temperatur. Lägg upp strösslet på olika tallrikar.

  4. Doppa toppen på svamparna i vit eller mörk choklad och sätt dem sedan ner i strössel för att stelna. Förvaras svalt i lufttät burk.

GOTT

GOTT

Jag testade å va gott så jag

Jag testade å va gott så jag gjorde mer och mer:) ;)

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.