Bild på Gustavs smarriga chokladbollar

Gustavs smarriga chokladbollar

helsingborgrecepten
sön, 2015-06-07 20:49

Chokladbollar som alla gillar:) Garanterat oemotståndliga!

Receptet ger

20
st

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 150 gram smör mjukt, rumstemperatur
  • 1,5 dl kokos socker
  • 4,5 matskedar ekologist kakao pulver
  • 3,5 dl havregryn
  • 1 dl kokos flingor
  • 2 matskedar apelsinjuice
  • kokos flingor till garnering

Gör så här

  1. Rör eller vispa smör och kokos socker med elvisp. Tillsätt kakao, havregryn, kokosflingor och apelsinjuice och vispa till jämn smet. Är smeten kletig eller lös ställ in den i kylen eller frysen en liten stund innan du rullar bollar. Häll upp kokosflingor till garnering i en djup tallrik. Rulla chokladsmeten till små bollar och rulla dem sedan i kokosflingor eller strössel. Njut!

  2. Chokladbollarna kan du förvara i kylen i 2 veckor eller i frysen 2 månader. 

gott

mmmmmmmmmmmmm gott

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.