Bild på Kokosmums

Kokosmums

hodden
mån, 2010-06-21 10:07

Gräddbullen som ALLTID går att få den i magen.

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 4 1/2 dl strösocker
  • 3/4 dl florsocker
  • 1 st äggvita
  • 1 1/2 dl kallt vatten
  • 1 1/2 msk gelatinpulver
  • 1 1/2 dl kokhett vatten

Gör så här

  1. Blanda strösocker, florsocker, äggvitan och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det varma vattnet och tillsätt detta till sockerblandningen.
    Vispa allt med elvisp ca 25 minuter. Idealiskt är en elvisp med roterande bunke som då sköter sig själv.

  2. Blanda kokos och kakao. Strö ut en del av det som ett täcke i en rektangulär form ca 20×30 cm.
    Häll smeten i formen och strö över så mycket strössel som fastnar. Spara övrigt strössel.

  3. Låt smeten stå kallt tills den stelnat, ca 2 timmar. Skär smeten i rutor, ca 4×5 cm. Doppa snittytorna i resten av strösslet så att bitarna är helt täckta med strössel.

Ok

Ok

Ursäkta! Men hur mycket

Ursäkta! Men hur mycket kakao?? kan inte se var det står?
Hälsningar
Kicki

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.