Bild på Marsipanbröd
Bild på Marsipanbröd
Bild på Marsipanbröd
Bild på Marsipanbröd

Marsipanbröd

Dr. Oetker, www.oetker.se
tis, 2010-02-23 18:42

Receptet ger

1
st
stort bröd

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 500 g marsipan
  • 50 g Dr. Oetker hackade hasselnötter
  • 50 g Dr. Oetker Apelsinskal
  • 50 g hackad choklad
  • 1 msk apelsinlikör
  • 150 g choklad till pensling
  • 50 g Dr. Oetker mandelspån

Gör så här

  1. Kavla ut marsipanen till en platt kaka, ca 15-25 cm. Det går enkelt att kavla marsipan mellan smörpapper.

  2. Strö över nötter, apelsinskal och hackad choklad.

  3. Rulla ihop till en rulle från långsidan.

  4. Dela chokladen i bitar och smält över vattenbad. Pensla den smälta chokladen runt om hela brödet.

  5. Strö mandelspån över marsipanbrödet och ställ svalt så chokladen får stelna.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.