Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(4)

Päron + Nougat = Sant

Vote
(4)

Fri från

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 25 st

Räcker till...

25 st

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 200 g Odense Grand Cru Nougat
  • 200 g Odense grön figurmarsipan med päronsmak
  • 100 g Odense Grand Cru Chokladknappar
  1. Rulla nougaten till en stock, ca 2 cm i diameter.

  2. Kavla ut marsipanen i en ca 3-4 mm tunn platta och rulla in nougaten i marsipanen. Skär av överbliven marsipan, så att kanterna blir jämna.

  3. Smält hälften av chokladknapparna i mikrovågsugn och rör sedan ner resten tills allt har smält. Om inte chokladen smälter, värm försiktigt några sekunder till i mikron. Var försiktig så att temperaturen inte överstiger 32°.

  4. Pensla stockarna med den smälta chokladen. Låt stelna.

  5. Skär upp stocken i små bitar till servering.