Bild på Kladdkaka

Kladdkaka

Milda, www.milda.se
tors, 2010-05-27 12:51

Receptet ger

6 - 8
bitar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 0,5 dl Milda flytande margarin
  • 4 msk kakao
  • 1 dl vetemjöl, (60 g)

Rubrik

  • Till formen

Ingrediens

  • 1 msk Milda flytande margarin
  • 2 msk ströbröd

Gör så här

  1. 1. Sätt ugnen på 225°C. Smörj och bröa en ugnssäker form, ca 22 cm i diameter.

    2. Vispa ägg och socker poröst i en bunke med en elvisp.

    3. Rör i flytande margarin med en trägaffel.

    4. Blanda kakao och vetemjöl i en skål och rör ner det i smeten. Häll smeten i formen.

    5. Sätt in formen i mitten av ugnen och grädda 8-12 minuter

    6. Skaka formen en gång mot slutet av gräddningen så att kakan sjunker ihop och blir seg.

Trägaffel? Fungerar det inte

Trägaffel? Fungerar det inte lika bra med en vanlig gaffel?

Det borde ju gå!

Det borde ju gå!

Hej behöver det just vara :

Hej behöver det just vara : "Milda" flytande margarin. Går det inte lika bra med vanligt smält margarin?

jag ville fråga det också men

jag ville fråga det också men det smakade samma sak när jag gjorde det med vanligt smör

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.