Bild på Grahamsbullar

Grahamsbullar

Oatly, www.oatly.se
ons, 2010-05-12 15:07

Receptet ger

15 - 20
bullar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 2,5 dl grahamsmjöl
  • 11 - 12 dl vetemjöl
  • 5 dl Oatly havredryck
  • 50 g jäst
  • 2 msk honung
  • 2 tsk salt
  • 1 ägg
  • 2 dl havreflingor

Gör så här

  1. 1. Värm havredrycken till fingervarmt.

    2. Smula jästen och rör ut den med lite av degspadet.

    3. Tillsätt övriga ingredienser förutom vetemjölet. Avsluta med att blanda i mjölet lite i taget.

    4. Knåda och låt degen jäsa 45-60 min under bakduk.

    5. Knåda degen på nytt och forma till bullar.

    6. Låt jäsa på nytt 15-20 min.

    7. Vispa ägget och pensla bullarna. Strö över havreflingorna.

    8. Baka av bullarna i 200 grader ca 15-17 min.

Lade till 50 gram smör till

Lade till 50 gram smör till receptet

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.