Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(15)

Kristinas russin- och filmjölkslimpa

Det här är mitt bästa vardagsbröd: tar 5 minuter att blanda och en timme i ugnen. Färdigt och supergott!

Cakedesignalnö

Vote
(15)

Räcker till 1 1 st

Räcker till...

1 1 st

Kategorier
Recepttyp Matbröd

Ingredienser

Så gör du

  • 4 dl grahamsmjöl
  • 0,5 dl rågkross
  • 0,5 dl linfrö
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 1 dl russin
  • 1 tsk 1 tsk salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 msk ljus sirap
  • 3,5 dl filmjölk
  • Lägg de torra ingredienserna i en bunke. Blanda. Tillsätt filmjölk och sirap. Blanda. Häll i smord brödform och grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i en timme. Låt svalna under bakduk.