Bild på Olivbröd

Olivbröd

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
fre, 2010-04-23 17:39

Gjord med Lindahls Grekisk yoghurt.

Receptet ger

2
stycken
1,5 liters bakformar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 5 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 dl sirap
  • 9 dl rågsikt
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 dl kärnfria oliver
  • 1 dl fetaost, fintärnad

Gör så här

  1. Blanda noga mjöl, bikarbonat och bakpulver.

  2. Rör ihop alla ingredienser förutom oliverna och arbeta till en slät deg.

  3. Tlllsätt oliver och blanda utan att att oliverna mosas.

  4. Dela upp degen i två smorda format.

  5. Grädda vid 175 grader i c:a 45 minuter

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.