Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(92)

Kangos kakor

Kakor som är jättegoda att doppa

vagavinn

Vote
(92)

Räcker till 140 st

Räcker till...

140 st

Kategorier
Recepttyp Mjuka kakor

Ingredienser

Så gör du

  • 250 gram margarin
  • 5 dl strösocker
  • 2 msk Hjorthornssalt
  • ca 1 kg vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  1. Smält margarinet och låt det svalna

  2. Blanda alla övriga ingridienser och rör sen ner det smälta margarinet.

  3. Låt degen stå över natten.

  4. Kavla ut degen till ca ½ cm tjocklek och ta ut rundlar med ett dricksglas.

  5. Grädda i 250-275 grader, ca 5 minuter eller tills kakorna fått lite brun färg