Bild på Kangos kakor

Kangos kakor

vagavinn
tis, 2010-06-15 10:25

Kakor som är jättegoda att doppa

Receptet ger

140
st

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 250 gram margarin
  • 5 dl strösocker
  • 2 msk Hjorthornssalt
  • ca 1 kg vetemjöl
  • 5 dl mjölk

Gör så här

  1. Smält margarinet och låt det svalna

  2. Blanda alla övriga ingridienser och rör sen ner det smälta margarinet.

  3. Låt degen stå över natten.

  4. Kavla ut degen till ca ½ cm tjocklek och ta ut rundlar med ett dricksglas.

  5. Grädda i 250-275 grader, ca 5 minuter eller tills kakorna fått lite brun färg

Glöm inte tillsätta 5 dl

Glöm inte tillsätta 5 dl mjölk också!!

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.