Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Madame Ediths bullekaka

I denna kakan använder du färskost istället för smör. Supergod och saftig blir den. Receptet är hämtat från min blogg som också heter Madame Edith :D

Madame Edith

Vote
(2)

Räcker till 1 st Bullekaka

Räcker till...

1 st Bullekaka

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 1 msk kardemummakärnor
  • 3 st ägg
  • 2,5 dl strösocker
  • 150 g naturell färskost
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • Mortla kardemumma. Vispa ägg och strösocker pösigt. Vispa ner färskost. Rör ihop vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt. Rör ner i smeten tillsammans med kardemumma. Grädda i en smord och bröad springform Ø ca 24 cm Långt ner i ugnen 175° i ca 35 min.