Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Rabarberkaka

Enkel rabarberkaka med sockerkaksbas. Serveras med vaniljvisp eller glass:-)

annaz

Vote
(2)

Räcker till 1 st långpanna

Räcker till...

1 st långpanna

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 100 g smör
  • 2 dl socker
  • 3 st ägg
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk Dr. Oetker bakpulver
  • 4 st rabarber
  1. Rör  matfett och socker vitt och poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten. Ansa och skär rabarbaren i 2 cm stora bitar .Bred ut smeten i en långpanna 30 x 40 cm och tryck ner rabarbern, . Baka i 175 grader ca 25 min . Skär i bitar.

  2. Servera med vaniljvisp eller glass.