Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Vaniljcupcakes
En variant på Leilas klassiska cupcakes. Har en fantastiskt fyllig vaniljsmak som du aldrig kan uppnå med bara vanligt vaniljsocker...
Fri från
Mjölk & laktosfritt
Mjölk & laktosfritt
Räcker till 12 st
Räcker till...
12 st
Näringsvärde
Mjölk & laktosfritt
Ingredienser
Så gör du
- 3 st ägg
- 2 1/2 dl socker
- 100 g smör
- 1 dl sojamjölk med vaniljsmak
- 3 1/2 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 nypa salt
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt. Smält smöret, häll i sojavaniljmjölken och blanda det med äggsmeten. Blanda i vetemjöl, bakpulver och salt. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Toppa med en god frosting och några sockerpastablommor