Bild på Chokladpaj

Chokladpaj

annsun
lör, 2010-07-03 22:37

Ingredienser & Gör så här

Rubrik

  • Pajbotten

Ingrediens

  • 300 g digestivkex
  • 3/4 dl socker
  • 3 msk kakao
  • 150 g smält smör och det går också lika bra med flytande Milda

Rubrik

  • Fyllning

Ingrediens

  • 1 burk kondenserad mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 g mörk choklad
  • 100 g Marabou mjölkchoklad

Gör så här

  1. Mixa kexen i en mixer tills dom är helt söndersmulade till ett fint pulver

  2. Ha i socker, kakao och smöret och blanda om

  3. Tryck ut kexbotten i en pajform och tryck ut smeten ända upp i kanterna

  4. Grädda botten i 180 grader i ca 15 minuter i nedre delen av ugnen.

  5. Koka upp kondenserade mjölken och rör hela tiden

  6. Smält all choklad över vattenbad

  7. Vispa i chokladen och vaniljsockret i den kondenserade mjölken

  8. Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet

  9. Förvara pajen svalt i kylskåpet

Åh den ser god ut

Åh den ser god ut

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.