Bild på Key Lime Paj med hallon

Key Lime Paj med hallon

Camilla
mån, 2010-05-10 11:54

MUMS!!!!

Receptet ger

1
st

Ingredienser & Gör så här

Rubrik

  • Botten

Ingrediens

  • 14 st digestivekex
  • 75 g smält smör
  • 2 tsk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk socker

Rubrik

  • Fyllning

Ingrediens

  • 4 st äggulor
  • 1 burk kondenserad mjölk 400 g
  • 2 st lime (saften)
  • 1 dl mixade hallon eller andra bär färska eller frysta bär går bra

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kexen i en mixer och mixa samman dem med alla ingredienser till botten.

  2. Lägg smulorna i botten på en pajform och platta till den något. Grädda pajskalet ca 10 minuter. Ta ut formen och låt den svalna något.

  3. Rör ihop äggulor, kondenserad mjölk, limesaft och mixade bär. Häll smeten i formen och grädda cirka 15 minuter.

  4. Låt pajen svalna och ställ in den i kyl minst 2 timmar för att stelna. Garnera med bär och grädde eller dekorationsfigurer i choklad.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.