Pears de Luxe

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 15:49

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • Odense dessertsås choklad
  • 1 dl vispgrädde
  • 3 msk Amarettolikör
  • 4 st konserverade päronhalvor
  • 3 msk hyvlad mandel

Gör så här

  1. Vispa grädden och vänd försiktigt i Amaretton.

  2. Rosta den hyvlade mandeln i en torr stekpanna tills den fått färg.

  3. Skiva päronhalvorna och lägg upp på tallrikar.

  4. Spritsa en klick Amarettogrädde invid päronskivorna, strö över rostad mandel och avsluta med att dekorera med Odense Dessertsås Choklad.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.