Raw food - Gluten fria chokladbollar

cookiesandsweets.se, cookiesandsweets.se
fre, 2017-02-03 15:22

Detta är ett recept på glutenfria chokladbollar som smakar gudomligt gott och som är superenkla att göra. 

Receptet ger

20
st

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 20 st färska dadlar, urkärnade
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 msk ekologisk kokosolja eller kokosfett
  • 3 msk kakao
  • 1 msk kallt starkt brygg kaffe
  • 2 dl kokosflingor/ finhackade nötter eller kakao att rulla bollarna i

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i matberedaren och kör några sekunder i taget eller mosa med gaffel och blanda för hand tills allt har blandas.

  2. Ställ smeten i kylskåp för ca 30 minuter om den är för mjuk.

  3. Rulla till bollar och rulla varje boll i kokosflingor.

  4. Förvara chokladbollarna kallt.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.