Saffransglass

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
fre, 2010-04-23 08:30

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Receptet ger

6
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 4 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 påse saffran
  • 4 äggulor
  • 1 dl socker
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g skalad och hackad mandel

Gör så här

  1. Blanda saffran med lite av Lindahls yoghurt, värm försiktigt och låt svalna igen.

  2. Vispa äggulor och socker med elvisp i 5 minuter.

  3. Blanda äggsmeten med saffransyoghurt, resten av yoghurten och mandeln. Rör ner den vispade grädden till slut.

  4. Ställ in i frysen i minst 5 timmar.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.