Bild på Ankis Nöttoppar

Ankis Nöttoppar

Hembakningsrådet, www.hembakningsradet.se
tors, 2010-02-25 14:33

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 50 g smält avsvalnat smör
  • 200 g hackade hasselnötskärnor
  • 1 dl socker
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Blanda samtliga ingredienser väl.

  2. Forma matskedsstora kakor, lägg på bakpappersklädd plåt. Sätt ev en hel nöt i varje kaka.

  3. Grädda ca 15 minuter.

  4. Tips! Blanda 2-3 msk kanel i smeten så blir det kaneltoppar, tipsar Anki Nyström som blev Årets Hembakare 2004

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.