Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(25)

Havrekaka med choklad

Havrekaka med choklad utan mjölk, ägg och gluten

CaRe

Vote
(25)

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Äggfritt

Äggfritt

Mjölk & laktosfritt

Mjölk & laktosfritt

Glutenfritt

Glutenfritt

Räcker till 15-30 st

Räcker till...

15-30 st

Ingredienser

Så gör du

  • 1 dl smält kokosolja
  • 3 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl glutenfritt havremjöl går att mixa havregryn i mixern
  • 1/2 dl majsmjöl
  • 1/2 dl potatismjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 dl rårörsocker
  • 3 msk vatten
  • 60 gram mörkchoklad tänk på att välja en utan mjölk, ägg och gluten
  1. Smält kokosoljan i en kastrull.

  2. Hacka den mörka chokladen.

  3. Blanda alla mjölsorterna, sockret och chokladen.

  4. Ha i kokosoljan och vattnet och blanda ordentligt.

  5. Klicka ut smeten på en plåt 15-30st beroende på vilken storlek man vill ha

  6. Grädda mitt i ugnen i 175grader i 10-15 min beroende på hur stora de är.

  7. Fler ägg, mjölk och glutenfria recept finns på www.vranvg.blogg.se