Bild på Havrekaka med choklad

Havrekaka med choklad

CaRe
mån, 2015-05-04 13:17

Havrekaka med choklad utan mjölk, ägg och gluten

Receptet ger

15-30
st

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1 dl smält kokosolja
  • 3 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl glutenfritt havremjöl går att mixa havregryn i mixern
  • 1/2 dl majsmjöl
  • 1/2 dl potatismjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 dl rårörsocker
  • 3 msk vatten
  • 60 gram mörkchoklad tänk på att välja en utan mjölk, ägg och gluten

Gör så här

  1. Smält kokosoljan i en kastrull.

  2. Hacka den mörka chokladen.

  3. Blanda alla mjölsorterna, sockret och chokladen.

  4. Ha i kokosoljan och vattnet och blanda ordentligt.

  5. Klicka ut smeten på en plåt 15-30st beroende på vilken storlek man vill ha

  6. Grädda mitt i ugnen i 175grader i 10-15 min beroende på hur stora de är.

  7. Fler ägg, mjölk och glutenfria recept finns på www.vranvg.blogg.se

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.