Bild på Italienska biscotti

Italienska biscotti

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 20:56

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 250 g mjöl
  • 250 g socker
  • 3 ägg
  • 150 g hela mandlar
  • 200 g tärnad Odense mandelmassa Lyx 60/40
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 2 msk vaniljsocker

Gör så här

  1. 1. Blanda mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker och hela mandlar.

    2. Smula försiktigt i mandelmassan och få samman till en deg med hjälpav vispat ägg.

    3. Dela degen i tre bitar och rulla ut till långa korvar med ca 4 cm bredd. (Degen är mycket klistrig.)

    4. Baka kakorna i ca 20 min. i mitten av ugnen i 175 °C.

    5. Skär kakorna i skivor, lägg dem en och en på en bakplåt och rosta dem spröda i 150 °C i ca. 15 min.

    6. Låt dem svalna.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.