Bild på Maränger

Maränger

ad.notam
tis, 2010-11-30 00:05

Goda maränger. Bra att ha till det mesta, marängswiss mmmm...

Receptet ger

20
st

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 6 st äggvitor
  • 3 dl socker
  • 1 nypa salt

Gör så här

  1. Vispa ingredienserna till ett hårt skum (se till att redskap och bunke är helt rena eftersom fett eller rester av äggula förstör marängen). 

  2. Vill man kan man försiktigt vända i lite smält mörk choklad (vid behov se till att den är laktosfri) innan smeten klickas ut på plåtar med bakplåtspapper.

  3. Grädda i ugnen 45-55 minuter i 150 grader.  De kan också eftertorkas i ugnen på svag värme.

kan man ha florsoker istälet

kan man ha florsoker istälet för strösoker

mm dem var så goda så jag

mm dem var så goda så jag inte kunde stå i mot dem så jag gjorde 4 satsingar<3;)

Det var väldigt svårt att få

Det var väldigt svårt att få det till ett hårt skum :(

Tips.. vispa m elvisp bara

Tips.. vispa m elvisp bara äggvitorna först, ta sedan i sockret försiktigt medan du vispar så går de fort att få ett hårt skum:)

;)

;)

gick inte så bra :( blev

gick inte så bra :( blev svart bruna men jag földe receptet tror jag ???

Heej är det laktåsta maränger

Heej är det laktåsta maränger ?

Jag gillar dom verkligen men

Jag gillar dom verkligen men jag vispa för lite men endå super!!!!

Gud jag gjorde dom och dom

Gud jag gjorde dom och dom blev riktigt bra :D
Jag sitter nu och äter dom med glass och jordgubbar :D <3

Mmmmm vad goa dom va! om man

Mmmmm vad goa dom va!
om man tar i lite kakao i så blir det ännu godare!!
Lycka till! Jessika<333

jag har gort dem flera

jag har gort dem flera gånger!!
de blir både goda och fina om man inte har de förlänge i ungnen
( det har hänt mig)
Lycka till med bakningen julia<3

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.