Bild på Mascarponebollar med digestivekex och kokos

Mascarponebollar med digestivekex och kokos

Alicias kokbok, Alicias Kokbok
fre, 2016-11-11 15:41

Idag ska jag visa er ett recept som går på bara några minuter och är enligt mig ett perfekt bjudfika när tiden inte räcker till. Dessa bollarna är gjorda på fint krossade digestivekex, krämig mascarponeost och lite florsocker. Det är allt! Jag provade också att frysa dem vilket fungerade utmärkt. Så bra va? 

 

Receptet ger

12
st
bollar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 250 g mascarpone
  • 12 st digestivekex
  • 3 msk florsocker
  • kokosflingor
  • färska hallon valfritt

Gör så här

  1. Börja med att krossa digestivekexen till ett fint smul. Därefter blandar du samman mascarponeosten, kexen och florsockret i en bunke. 

  2. Rulla smeten, med lätt fuktade händer,  till 12 stycken bollar och rulla dem i kokosflingor. Ställ in dem i kylskåpet för att "sätta" sig lite, i minst 30 minuter. 

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.