Bild på Non stop chocolate cookies

Non stop chocolate cookies

helsingborgrecepten
sön, 2015-06-07 12:51

Portioner:  24 st

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 125 gram margarin
  • 3 dl socker
  • 2 st ägg
  • 2 tsk Dr.Oetker vaniljsocker
  • 41/2 dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Rubrik

  • 1 liten påse Non stop

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.

  3. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda detta ordentligt till en seg massa.

  4. Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakpapper på. Lägg ca 12 kakor per plåt (för 24 st).

  5. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera ca 5 Non Stop-knappar på varje kaka.

  6. Grädda kakorna i ca 15 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.