Bild på Elisabeth´s tårtbotten

Elisabeth´s tårtbotten

phoebe
tors, 2010-06-03 05:19

Snabbt & enkelt kan du fixa till en tårta såväl till em fikan som till kalaset

Receptet ger

1
st 22-24 cm diam

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 4 st ägg
  • 1 dl vetemjöl (60g)
  • 1 dl potatismjöl (75g)
  • 2 dl socker
  • 1 1/2 tsk bakpulver

Rubrik

  • Grundsmeten

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker poröst

    Sikta ner vete & potatismjöl och bakpulver

    Rör ner mjölblandningen och bakpulvret i äggsmeten försiktigt

    Baka i nedre delen av ugnen 200 grader i ca 30 min

    (Kan behövas att lägga ett bakplåtspapper över kakan strax innan den är klar så den inte blir för mörk)

  2. Tårtan på bilden har en fyllning av vaniljkräm och chokladmousse med crisp i.

den är veldigt svår att

den är veldigt svår att göra!!!

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.