Bild på Frusen hallontårta

Frusen hallontårta

Milda, www.milda.se
ons, 2010-05-26 19:18

Receptet ger

10
bitar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 6 st digestivekex
  • 1 undefined Milda Vanilj Visp
  • 2 msk strösocker
  • 1 paket djupfrysta hallon, 250 g

Gör så här

  1. 1. Lägg kexen i en plastpåse och knyt ihop. Krossa med en kavel.

    2. Strö hälften av kaksmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

    3. Vispa Milda Vanilj Visp hårt i en skål med en elvisp.

    4. Blanda ner socker och frysta hallon i blandningen med en trägaffel. Häll i visp- och hallonblandningen i formen och jämna till ytan med en slickepott. Strö över resten av kexsmulorna.

    5. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in formen i frysen och låt stå 4 timmar. Tina tårtan i kylen ca 30 minuter och servera med extra bär

verkar gott <3

verkar gott <3

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.