Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(197)

Glutenfri tårtbotten

Kanonenkel och idiotsäker tårtbotten som dessutom är glutenfri.

Kakbiten

Vote
(197)

Fri från

Glutenfritt

Glutenfritt

Mjölk & laktosfritt

Mjölk & laktosfritt

Räcker till 1 st 24cm i diameter rund form

Räcker till...

1 st 24cm i diameter rund form

Ingredienser

Så gör du

  • 3 st ägg
  • 2 dl socker
  • 2 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner potatismjöl och bakpulver. Grädda i ströbröad (om du gör detta glutenfritt kan ströbrödet ersättas med att du klär in formen i bakplåtspapper) form  i 175 grader under ca 35 minuter.