Bild på Pannacotta med hallon

Pannacotta med hallon

Milda, www.milda.se
tors, 2010-10-21 08:16

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • dl mjölk
  • dl Milda Vaniljvisp
  • msk socker
  • 3 st gelatinblad

Rubrik

  • Hallonmelba

Ingrediens

  • 200 g hallon
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

  2. Koka upp mjölken och Milda Vaniljvisp tillsammans med sockret. Låt sedan blandningen kallna under några minuter. Blanda i de urpressade gelatinbladen.

  3. Häll Pannacottan i portionsformarna. Placera dem i kylskåp i minst 3-4 timmar.

  4. Lägg hallonen, sockret och vaniljsockret i en kastrull och låt koka upp. Passera blandningen genom en sil och låt kallna.

  5. Dekorera pannacottan med bär och servera tillsammans med hallonmelba.

Bra och enkelt :)

Bra och enkelt :)

Superenkelt och gott!

Superenkelt och gott!

Ett enkelt recept;-)

Ett enkelt recept;-)

När jag gjorde den för första

När jag gjorde den för första gången så smakade den pumpa! inte gott!:-)
Jag ska göra den nu igen, hoppas det blir bättre!

Mycket bra recept tycker jag!

Mycket bra recept tycker jag! =)

Okej

Okej

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.