Bild på Parfait med bär

Parfait med bär

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
fre, 2010-04-23 01:22

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 3 dl Lindahls Yoghurt
  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 2 dl grädde
  • 2 dl sylt lingon, svartvinbär eller blåbärssylt
  • havreflarn

Gör så här

  1. Vispa äggulor och socker pösigt, blanda smeten med Lindahls yoghurt och sylt.

  2. Rör ner den tjockt vispade grädden.

  3. Häll blandningen i en rund kransform.

  4. Täck med folie och ställ i frysen i över natten.

  5. Tag fram ca 15 min före servering.

  6. Stjälp upp och servera med havreflarn.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.