Bild på Knäckpaj

Knäckpaj

Suddagumman
mån, 2015-01-12 19:35

Ett pajskal som passar till all frukt

Receptet ger

1
st
Pajform

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 150 gr marg
  • 1,5 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vanilsocker
  • potatismjöl att strö på frukt som vätskar mycket

Gör så här

  1. Smält margarinet. Går bra att göra i micron

  2. Blanda de torra ingredienserna med margarinet.

  3. Använd valfri frukt eller bär. Lägg dem i en pajform, strö på lite potatismjöl och det är mycket vätska i frukten.

  4. Klicka ut smeten över frukten.

  5. Grädda i 175--200 grader i 20--30 min, tills pajen fått fin färg.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.